Coloana lui Lindsay: Bine ați venit la thatmutt.com

Avem o mulțime de vizitatori noi pe blog, așa că am dorit să -i întâmpin pe toată lumea, pe lângă dorința tuturor vizitatorilor un an nou fericit.

O mare parte din materialul de pe acel mutt va fi centrat în jurul imaginilor pe care le trimiteți. Sunteți întotdeauna bineveniți să -mi trimiteți un e -mail la pozele câinelui dvs. la lindsay@thatmutt.com. Vom avea câteva teme recurente, cum ar fi „câini care se înghesuie cu pisici”, „pitul -uri labe”, precum și „abandonul instituției de ascultare”. Dacă aveți câteva idei de subiect, nu ezitați să mă anunțați. Acest blog este un cartier la care toată lumea este binevenită să participe.

Este extrem de important pentru mine să-mi folosesc fondul de compunere pentru a face față subiectelor mai aprofundate asociate antrenamentului câinilor, salvării sau orice în lumea câinilor, astfel încât veți continua să vedeți o coloană sau două de la mine săptămânal-cel mai probabil miercuri. Săptămâna viitoare voi publica despre exact cum „No Kill” înseamnă ceva total diferit chiar aici, în California, în Midwest, de unde sunt.

Thatmutt.com va fi întotdeauna o locație în sprijinul adopției, precum și ceva nou pe care îl încerc este să strâng bani lunar pentru a sponsoriza taxa de adopție a unui câine de adăpost. Un câine are o posibilitate mult mai mare de a fi gândit la adopție dacă acuzația de adopție nu este aproape de nimic. Aceasta este o metodă pe care fiecare dintre voi vă poate ajuta răspândind cuvântul despre primul nostru câine sponsorizat – Gemini.

Sunt încântat de ceea ce 2014 va oferi acestui blog, precum și de comunitatea sa, precum și de a privi cu nerăbdare să aud mai multe despre fiecare dintre voi, precum și despre câinii dvs.

Propriul meu câine va împlini 8 ani în martie, precum și el pare să se descurce grozav. Îi place plimbările sale, sesiuni de preluare, precum și excursii pe plaja câinilor. Este un câine atât de remarcabil, precum și am avut atât de norocoși să ne avem reciproc.

Sper că vă veți prezenta fiecare, precum și câinii dvs. în secțiunea de comentarii. Sunt fericit că te am aici.

-Lindsay (și as!)

Această poză a fost preluată de Ziua Recunoștinței când am mers la drumeții în apropierea instalării Shasta, Calif.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *