Cerința câinelui meu pentru animale de companie este o zi de odihnă?

Nu pot să cred că compun acest lucru, cu toate acestea îmi ofer zilele de odihnă pentru animale de companie.

Eu sunt cel care predică „Mergeți câinele dvs. de companie în fiecare zi”, precum și „Nu ratați niciodată o zi”. La fel de bine ca și eu. Cred în asta puternic.

Cred că este crucial pentru un câine de companie să facă o plimbare zilnic sau aproape în fiecare zi. În general, o mulțime de câini necesită mult mai multe plimbări, precum și exerciții fizice decât primesc.

Creșterea exercițiului unui câine este întotdeauna sfatul meu de antrenament #1. (Vezi acest post.)

Dar pe de altă parte … Am un sportiv canin care face la distanță, precum și agilitate. Prin alergare la distanță, indică faptul că va parcurge până la 18 mile în timp ce mă antrenez pentru ultramaratie (deși multe alergări sunt mult mai scurte).

Weekend -ul trecut, am alergat 18 mile pe calea Mickelson din Dakota de Sud.

După două zile de aproape 10 mile fiecare, am luat o zi de odihnă.

A găsit acest chäir de fier. Da, ne vom odihni.

Câinele meu de companie este un animal de companie, cu toate acestea este la fel un câine de companie care lucrează în felul său. El oferă 110% în orice fel pentru orice face. El este cu toții.

Și nu reușește să -ți amintești exercițiile mentale.

Clasa de agilitate se obosește câinele meu de companie. De asemenea, el merge la îngrijirea de zi pentru câini pentru animale de companie, când o săptămână (exerciții fizice, precum și exerciții mentale), precum și noi avem lucrători, precum și pleacă de la casa noastră în zilele de săptămână, ceea ce îl ține pe Remy pe degetele de la picioare.

Toate aceste lucruri sunt fantastice pentru tânărul meu inteligent, activ Weimaraner.

Dar, în timp ce Remy are mult mai multă energie decât majoritatea, el mai are nevoie de o pauză.

Deci, într -o zi de weekend pe săptămână, ne odihnim.

Și câinele meu de companie ne îmbrățișează pe deplin zilele noastre de odihnă. La fel cum oferă 110% pentru a mă trage pe un deal sau a arata cu cursul de agilitate, câinele meu de companie înțelege exact cum să ia și o zi de odihnă în serios.

Și, prin asta, îl indică pe Remy Vedges pe spate, s -a întins pe patul său cu toate cele patru picioare în aer pentru toată ziua.

Și doarme tare. Mai greu decât el în timpul săptămânii. La fel de bine ca el, precum și aleargă în visele sale.

Desigur, câinele meu de companie are încă energie (el face întotdeauna), precum și dacă aș lua o decizie de a nu lua o zi de odihnă, ar fi absolut grozav cu încărcarea unui munte.

Cu toate acestea, cred că o adevărată zi de odihnă este o pauză minunată pentru câinele meu de companie, precum și amândoi să mă reîncărc, cu cu adevărat nimic nu se întâmplă.

Acceptăm cu adevărat „muncim din greu, jucăm din greu, accident din greu.”

Dacă facem o plimbare în ziua noastră de odihnă, este o relaxare de 1 sau 2 mile pe o lesă în jurul comunității pentru „recuperare activă”.

Cerința câinelui dvs. pentru animale de companie este o zi de odihnă?

Asta trebuie să decideți.

Recunosc că adevărații câini de lucru pot rareori sau nu pot primi niciodată o zi „ușoară”. Remy este destul de răsfățat în comparație cu un câine de ranch care lucrează, un câine pentru animale de companie sau câinele de ghid.

Fiecare câine pentru animale de companie este diferit, cu diferite „locuri de muncă”, precum și cu toți activități diferite cu câinii noștri.

De asemenea, înțelegem că o mulțime de câini de companie nu fac exerciții fizice suficiente, așa că nu vrem să oferim oamenilor încă un motiv pentru a evita o plimbare.

Pe de altă parte … Dacă vă plimbați câinele de companie în fiecare zi, o zi de odihnă sau o zi de a face altceva (cum ar fi să faceți sau să vă jucați în gazon împreună sau să înotați) poate fi o mare schimbare.

Sau dacă ați introdus o nouă rutină de alergare sau de mers pe jos pentru câinele dvs. de companie în ultima vreme sau dacă tocmai v -ați sporit kilometrajul, el ar aprecia absolut o zi de odihnă. El poate avea încă energie – o mulțime de câini o fac – cu toate acestea, odihna este încă un lucru crucial pentru noi toți (mental, precum și fizic).

„Programul” câinelui meu arată așa ceva, în funcție de locul în care mă aflu în propriul meu antrenament:

Luni: 3 Mile Run + Agility Class
Marți: 5 Mile Run
Miercuri: 1/2 mile plimbare + zi întreagă de îngrijire de zi pentru cățeluși
Joi: 1 oră de mers pe jos + practică de agilitate
Friday: 3 mile run
Saturday: long run 5 to 18 miles
Sunday: rest or short walk

I’m just utilizing typical sense as well as I understand myself as well as my own pet dog quite well by now. undoubtedly breed as well as age play a big role. My pet dog is a hunting breed indicated to run in the field all day, as well as he’s been slowly building his endurance all his life.

No matter what your dog’s “work” is, whether it’s obedience class, agility, therapy work, hanging out at your office or everyday walks, he may appreciate a “day off” every now as well as then where he can psychologically inspect out or just take pleasure in an simple stroll.

I believe in difficult work as well as I like to push myself (100 miles, right here I come!). However, since of this I likewise understand the value of rest.

My pet dog as well aS I sunt exact la fel în acest fel.

Ce zici de ceilalți dintre voi?

Oferiți câinelui dvs. de companie „zile de odihnă”?

Permiteți -mi să înțeleg în comentarii!

-Lindsay

Postări asemănatoare:

Distanță alergând cu câini
Cât de departe îmi pot plimba cățelul
Cum să alergi cu un câine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *