Câinii experimentează în violență domestică

Când se produce violența între membrii gospodăriei, animalele de companie sunt în mod obișnuit victime ale abuzului. Am verificat o mulțime de articole despre animalele de companie, cu toate acestea, în mod specific, m -a lovit săptămâna aceasta, de când a abordat o problemă despre care nu am crezut niciodată – animale de companie bătute în timpul violenței domestice.

Articolul din această lună (iunie 2008) „O, revista Oprah”, intitulată „The Batted Pet” a povestit despre o serie de situații în care abuzatorii au torturat sau ucis un animal de companie pentru a rămâne în gestionarea soțului. La fel de bine, din păcate, aceasta este o metodă eficientă pentru a rămâne la control.

Locuitorii de la adăpost au intervievat pentru articol au împărtășit povești despre încercările întârziate de a părăsi o conexiune abuzivă, deoarece animalele de companie nu ar avea unde să plece. Femeile au vorbit despre cântărirea securității animalelor de companie împotriva lor, gândindu -se că majoritatea adăposturilor femeilor bătute nu permit animalele de companie. Înțelegând suma de loialitate, precum și confortul pe care îl oferă un animal de companie, nu pot imagina luarea acestui tip de decizie.

Un exemplu a fost Susan Walsh, a cărui frontieră Collie, precum și două oi au fost ucise intenționat de soțul ei. Oile au fost împușcate, precum și câinele ei a fost în mod intenționat cu un camion, a spus ea. Walsh a declarat că a rămas într -o căsătorie abuzivă, parțial, din frica de ceea ce ar putea apărea la animalele de companie rămase dacă va pleca.

„Victimele violenței domestice pot fi reticente să lase o legătură abuzivă de frica represaliilor asupra animalelor de companie”, a declarat Joanne Bourbeau, directorul Humane Society of the United States New England Regional Office, într -un comunicat de presă HSUS.

Maine a fost prima specificație pentru a permite judecătorilor să includă animale în ordine de protecție pentru persoanele care solicită securitate din cauza abuzurilor, potrivit „O.” Alte nouă specifică au făcut exact același lucru. Mă gândesc să contactez adăpostul femeilor din zona mea pentru a întreba dacă orice tip de rezidenți există animale de companie care ar putea fi în pericol.

Pentru mai multe informații despre comenzile de protecție care includ animale de companie, răsfoiți respectarea site -urilor web: hsus.org, americanhumane.org, precum și ASPCA.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *