Beneficiile midierelor cu lipele verzi pentru câini

Midicele verzi (GLM) sunt midii care pot fi găsite doar în largul coastei Noii Zeelande. Sunt un supliment natural de sănătate comună pentru câini (și noi, de asemenea, oamenii!). Acestea pot fi hrănite întregi, fie crude, uscate cu aer, deshidratate, fie ca pulbere.

Am început să adaug midii verzi uscate în aer și deshidratate cu dieta lui Missy și Buzz în 2016. Niciunul dintre ei nu a avut probleme comune, dar m-am gândit că va fi o bună măsură preventivă pentru a ajuta la menținerea artritei cât mai departe.

Nu am reușit să găsesc o sursă brută de midii verzi, așa că, când am descoperit că hrănirea brută Miami (RFM) a început să le transporte recent și le -am pus la vânzare, nu am putut să nu fac o comandă.

Au venit în șase pungi de 2,2 lb în valoare totală de 13,2 lbs și au ajuns congelați, la fel de tipic atunci când achiziționez tăieturi de carne crudă de la RFM. Fiecare pungă a sfârșit prin 8,80 USD în loc de 10,80 USD. Este cam amuzant că am mers mai departe și le-am achiziționat atunci când te gândești la asta, deoarece sunt cel mai puțin din punct de vedere tehnic cel mai puțin acum.

Iată cum arată midii:

GLM -urile brute sunt puțin dificile de găsit, așa că voi îngheța marea majoritate a acestor bebeluși până în ziua în care voi fi din nou un alimentator brut activ.

Între timp, voi împărtăși câteva cu Golden Retriever, Lucy. Are șapte ani și începe să relocă puțin mai lent.

Beneficiile midii verzi pentru câini

Iată ce face GLM -urile atât de importante la un nivel hrănitor – sunt o sursă naturală de

Minerale

Vitamine

Acizi grași Omega

Glucozamină

Condroitină

Toate acestea le fac un aliment antiinflamator grozav care atenuează durerile articulare, promovează sănătatea pielii și a hainei, precum și funcția creierului.

Cum să -ți hrănești midii verzi canine

Uscat cu aer sau deshidratat

Midiile cu lipire verde poate fi hrănită crudă, uscată cu aer sau deshidratată. Eu personal am achiziționat cele uscate în aer de la Real Pet Box și deshidratate de la Best Boo’s Best.

Missy & Buzz au iubit ambele opțiuni. Am descoperit, de asemenea, că bucătăria veridică a început să vândă midii cu litografie verde deshidratată și sunt sigur că există probabil câteva alte mărci care le poartă și ele.

Depinde de tine, fie că vrei să hrănești o midii întregi deshidratate ca un tratament sau să -ți topi mâncarea puiului cu una sau două (în funcție de dimensiunea câinelui tău). Câinii de peste 50 de kilograme pot avea 1 midii pe zi. Cei care cântăresc mai puțin sunt bine, cu o jumătate de midii sau una mai mică. Cele pe care le -am achiziționat de la RAW HEDING Miami variază ca mărime.

Putere de midii verzi

Am văzut GLM Powder pe Amazon, dar nu am reușit niciodată să găsesc unul care să constate cu adevărat doar din GLMS. Întotdeauna a existat un alt ingredient, așa că am zdrobit pur și simplu câteva GLM -uri deshidratate din cel mai bine Boo Boo pentru a -mi crea propria pulbere.

Am presărat -o deasupra meselor crude ale lui Missy & Buzz și am adăugat -o și la orice umplutură cu care am venit pentru Kong -urile noastre (jucării canine goale care pot fi folosite ca puzzle alimentar).

Midiile deshidratate sunt destul de dificile în ceea ce privește consistența lor. Nu se despart ușor, motiv pentru care aș recomanda hrănirea unor midii proaspete pentru câini mai mici, care au fost tăiați în mușcături mai mici. De asemenea, puteți zdrobi midii deshidratate într -o pulbere.

Midiile crude verzi pentru câini

GLM -urile crude pot fi ușor tăiate în bucăți mai mici și nu vin cu un miros puternic de pește. Ați putea purta întotdeauna mănuși de unică folosință atunci când aveți de -a face cu ele dacă nu sunteți înnebuniți de atingerea fructelor de mare.

Eu personal îmi place fructele de mare și m -am obișnuit să mă ocup de părți crude pentru animale atunci când pregăteam mesele crude ale lui Missy & Buzz, așa că nu am purtat niciodată mănuși.

Cu toate acestea, m -am asigurat să mă spăl bine pe mâini cu apă caldă și săpun și să șterg toate suprafețele care au intrat în contact cu mâncarea crudă. Știi, la fel cum aș face atunci când m -am confruntat cu carne crudă pentru mine.

Când nu să vă hrăniți midii verzi canini

Un cuvânt de precauție – nu -ți hrăni GLM -urile canine dacă el sau ea este alergic la crustacee.

Puteți afla pe ce surse alimentare pe care le face caninul prost făcând un test ușor. Veterinarul dvs. ar putea oferi unul și există, de asemenea, mai multe teste diferite disponibile online.

Am scris o postare promoțională pe blog pentru o companie numită Pet Medella care oferă așa -numita „scanări bioenergetice”. Am aflat că Missy nu s -a descurcat bine pe miel. Tot ce trebuia să fac era să trimit o salivă și o probă de păr. Eticheta de preț este de 150 de dolari, deși a fost total gratuită pentru noi în schimbul blogurilor despre asta.

Crezi că caninul tău ar putea beneficia caninul tău de midii cu lipici verzi?

Spuneți -ne în comentarii! De asemenea, anunțați -ne dacă aveți întrebări.

Barbara Rivers scrie frecvent pentru acel mutt. Este blogger, alimentator brut și profesionist canin Walker și menține blogul K9s peste cafea.

Postări asemănatoare:

Green Tripe pentru câini

Rețete de alimente canine crude de bricolaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *