Câinele participă la o scufundare polară – este acest abuz de animale?

Am găsit această poveste interesantă.

Aparent, un labrador galben a participat la un eveniment de strângere de fonduri „Polar Plunge” comunitar în Massachusetts și, desigur, oamenii se dezlănțuau și îl acuză pe proprietarul câinelui de abuz de animale.

Un labrador.

Deși cred că este bine să fii preocupat de siguranța unui câine, acesta este un exemplu clasic de oameni care nu se dezlănțuie.

Proprietarul câinelui nu se va confrunta cu acuzații, potrivit WGGB News.

De la wggb:

Proprietarul unui canin văzut care intră în apele Spec Pond în timpul unei strângeri de fonduri de weekend nu se va confrunta cu taxe.

Sâmbătă, peste 150 de persoane au ieșit la Spec Pond din Wilbraham pentru Domeniul de ordine Run Polar Plunge, care a strâns bani pentru Olimpiada Specială Massachusetts.

Cineva la acel eveniment a făcut poze cu un Labrador Retriever, în vârstă de șase ani, identificat de oficialii orașului de la Lincoln. Într -o imagine, un bărbat pare să aibă mâna pe Lincoln, următorul arată caninul care se scufundă și, într -o treime, canina este scufundată în apă.

Iată videoclipul. Mai întâi există o anunț de 15 secunde.

Mulți oameni au fost preocupați de canin după ce fotografiile au devenit viral, iar orașul Wilbraham a lansat o declarație de două pagini care conține o anchetă asupra incidentului, potrivit WGGB.

Ancheta a constatat că:

[Check_list]

Lincoln a fost în apă timp de 5 până la 7 secunde, a ieșit din apă și a fost imediat uscat.

A fost dus într -o zonă de încălzire și apoi a plecat acasă 10 minute mai târziu.

Lincoln este un înotător avid al sezonului de iarnă și, de obicei, înoată cu o jachetă de salvare atunci când sări în apă în timp ce pescuia cu gheața cu proprietarul său.

Lincoln este în sănătate ideală, iar un medic veterinar care l -a analizat a spus că nu a suferit efecte rele din cauza incidentului.

[/check_list]

„Oficialii legii discută, de asemenea, că nu a existat nicio intenție rău intenționată de a -l răni pe Lincoln în timpul plonjului polar și că evenimentul nu a fost un caz de cruzime animală, așa cum este definit de legea statului”, potrivit WGGB.

Întreaga poveste

Am un amestec de laborator numit Ace și, în timp ce el nu are haina groasă, impermeabilă a unui laborator de rasă pură, va sări și el în ape înghețate și a făcut acest lucru în Lacul din Minnesota, excepțional, atunci când temperatura apei ar fi fost de aproximativ 33 grade F (datorită acestui site care înregistrează timpul de apă grozav al lacurilor).

Iată câteva imagini care să vă facă o idee, de la începutul lunii aprilie 2009.

Ne putem relaxa acum?

Sau nu sunteți de acord? Spune -mi ce crezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *