Mulțumesc, Ace

Când câinele tău de companie ajunge la 10 ani, începi să te gândești la tot ce ai trecut împreună.

Cu Ace, am atât de multe amintiri.

Ca momentul în care Josh și cu mine l -am luat în prima sa excursie de camping. In aprilie. În Minnesota.

Au fost 2 grade Fahrenheit în acea noapte în Parcul de Stat Itasca, lucru aproape de un record record pentru această dată. Am avut câinele meu de companie doar trei săptămâni și deja dormea ​​în sacul meu de dormit. Acest lucru nu a fost să -l strice, ci să -l țină în viață!

Sau, nu prea mult timp, când Ace a alergat cu mine într-o cursă de 5 mile în Fargo. I s -a dat seama că vom câștiga acea cursă!

Și cum mi -a verificat bunica în căminul de îngrijire medicală, s -a așezat lângă patul ei într -o noapte în timp ce (îmi dau seama acum), îi spuneam cu adevărat la revedere.

El a fost cu noi pe țărmurile lacului remarcabil când Josh mi -a cerut să mă căsătoresc cu el. Mai târziu, el a fost la ceremonia noastră de nuntă.

Nu sunt sigur că pot număra toate aventurile noastre de camping, plimbare cu barca și drumeții în Minnesota, Dakota de Nord și California. Sau de cât de multe ori a pornit mai întâi în orice corp de apă.

L -am adus în Canada, în Thunder Bay și înapoi.

S -a dus tubul cu mine în Detroit Lakes și ne -am pierdut mingea de tenis. Încă un weekend, a înotat aproape două ore în timp ce prietenii mei și eu am jucat Frisbee în lac. Am putea atinge fundul; El nu a putut.

Și nu numai aceste lucruri, dar câinele meu de companie m -a determinat să încep o afacere, un blog, să -mi urmez pasiunea pentru a scrie, antrenamentul câinilor pentru animale de companie și salvarea câinilor pentru animale de companie. El m -a prezentat la Agilitatea câinilor pentru animale de companie. El m -a ajutat să fac și să -mi păstrez prieteni pe care nu l -aș fi întâlnit niciodată altfel (știi cine ești).

El forțează acest introvertit să -i părăsească apartamentul! Ok, canapeaua, chiar.

Mulțumesc, Ace.

Sunt atât de recunoscător pentru acest câine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *