O națiune fără ucidere pentru o singură zi

11 iunie 2013 va fi cea mai sigură zi pentru câini și pisici în adăposturile din SUA.

Centrul de advocacy No Kill și adăpostul pentru animale din Minnesota s -au alăturat și au cerut adăposturilor din toată țara să nu mai omoare animale sănătoase doar pentru o zi.

Doar o zi

Aproximativ 10.000 de câini și pisici sănătoase sau tratabile sunt uciși zilnic în adăposturile de animale din SUA, potrivit Animal Ark. Cu toate acestea, nu va fi cazul pe 11 iunie, deoarece mult mai mult de 1.000 de organizații s -au angajat să participe la doar la doar Intr-o zi.

Animal Ark prezice mult mai mult de 10.000 de animale vor fi salvate, deoarece pentru o singură zi participanții la adăpost, lucrătorii vor:

pune -le pe ace și ridică camerele

Faceți poze și comercializați animalele către public

Evenimente speciale de adopție gazdă cu tarife reduse (cum ar fi fotografia de mai sus, de la Animal Ark)

Rămâi deschis pentru orele prelungite

Contactați grupurile de salvare

Rugați membrii comunității să vă ajute

„Suprapopularea PET”

Uciderea la adăpost este de obicei învinovățită pe așa-numita „suprapopulare” a animalelor de companie, potrivit Animal Ark. Cu toate acestea, există de fapt suficiente case care doresc animale noi pentru a garanta că toate animalele de adăpost sunt adoptate. Este vorba despre modificările politicii în adăposturi.

De fapt, mult mai mult de 300 de orașe din SUA au încheiat deja uciderea adăpostului, constituind mult mai mult de 156 de comunități fără ucidere, potrivit Animal Ark.

Unele dintre acele orașe care economisesc 90 la sută sau multe altele din toate animalele de adăpost includ Duluth, Minn.; Reno, Nev.; Boulder, Colo.; Jackson, Wyo.; și Eugene, Ore., Conform OuttheFrontDoor.com, care depune comunități fără ucidere.

„Doar într -o zi oferă altor adăposturi o oportunitate de a experimenta distracția, încântarea și emoția pe care aceste alte adăposturi experimentează în mod regulat”, potrivit Animal Ark.

Un întreg stat a îmbrățișat chiar într -o zi.

În Coloardo, guvernatorul John Hickenlooper a semnat o proclamare considerată pe 11 iunie ca fiind doar o zi Colorado – o zi fără adăpost care ucide la nivel național, potrivit Animal Ark.

La nivel local, în orașul meu Fargo, N.D., Societatea Umană Fargo-Moorhead și Cats Cradle Shelter au luat angajamentul de a participa la o singură zi.

„Când faceți mai ușor pentru oameni să facă cel mai bun lucru, se întâmplă lucruri grozave”, a spus Nathan Winograd, directorul Centrului de Advocacy No Kill. „Găiați adăpostul calea bună.”

În imagine este Tumbler -ul meu de pisică Foster, pentru adopție prin adăpostul de leagăn pentru pisici din Fargo, N.D. Are aproximativ 5 ani, declarat, bun cu alte animale și foarte afectuos. EDIT: Tumbler a fost adoptat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *