Stresul de separare a câinilor și anxietatea

Anxietate de separare a câinilor

Uneori este imposibil de online cu un câine care are „anxietate de separare”. Un câine tare sau distructiv produce stres pentru toată lumea din casă, costă bani suplimentari, precum și strică legături mari cu vecinii.

Pasionații de câini bine intenționați nu sunt întotdeauna conștienți de problemele de stres și anxietate ale unui câine înainte de a adopta sau de a încuraja, precum și acest lucru poate duce la probleme uriașe, în special într-un cadru de apartamente. Am înțeles ce opțiune dificilă este să returnezi un câine, în special pentru un pasionat de câine care nu dorește să „renunțe la câine”.

Dar uneori nu există altă opțiune. Uneori trebuie să te pui la fel de bine ca și gospodăria ta în fața unui câine.

Aproape fiecare câine pe care l -am încurajat a avut un tip de „anxietate de separare”, precum și nu vorbesc despre un pic de plâns, deoarece câinele se adaptează la noul ei mediu.

Ce este stresul de separare și anxietatea la câini?

Notă: Această publicație a fost lărgită într -un ebook despre anxietatea de separare a câinilor. Cheltuielile sunt de 4 dolari. Faceți clic pe coperta cărții pentru mai multe informații.

Mă gândesc la un câine care să aibă stres de separare și anxietate dacă nu a fost niciodată condiționată în mod corespunzător să fie lăsată singură, așa cum, prin urmare, intră într -o specificație frenetică a minții atunci când proprietarul ei părăsește casa.

Există o mulțime de definiții libere pentru anxietatea de separare, precum și oamenii sunt la fel de repede să afirme că un câine îl are.

În majoritatea situațiilor, câinelui nu i s -a oferit niciun tip de reguli, exerciții fizice sau o rutină, astfel încât programul pe care îl va lătra, precum și va strica lucrurile atunci când este lăsată singură – este obosită din minte, precum și nu a fost niciodată disciplinată în mod constant sau S -A FĂCUT!

O altă eroare este de a afirma că câinele are stres de separare și anxietate chiar de când plânge când a fost Kennled. Toți câinii vor necesita în mod natural câteva zile sau săptămâni pentru a se schimba într -un mediu nou.

Și este nevoie de mult timp pentru ca un câine să fie utilizat la o caniță. Asul meu mutt a plâns timp de 20 de minute de fiecare dată când l -am înghesuit pentru primele două săptămâni. Aceasta nu a fost anxietate de separare. Ace doar descoperise noua sa rutină, precum și nu voia să fie lăsată afară. De asemenea, este un copil imens, precum și încă mai face o cantitate corectă de plâns în general?

Semne de stres de separare și anxietate la câini

Un atașament nesănătos față de proprietarul ei, respectând frecvent el din spațiu în spațiu, precum și așezat cât mai aproape posibil.
Aplecându -se sau urcând pe proprietarul ei pentru securitate.
Plângând, precum și zgârierea la un dormitor, baie sau ușă de birou, dacă nu este activată în interior cu proprietarul ei.
Nervozitate la zgomotul proprietarului ei Jingling Keys, punând pantofi, apucându -i haina etc.
Plăcerea frenetică pentru a -și vedea proprietarul când se întoarce, chiar dacă a fost plecat timp de un minut pentru a primi poșta.
Obiceiuri distructive atunci când sunt lăsate singure, mestecând frecvent sau zgârie la ușă sau obiecte de lângă ușă.
Panicând când a fost Kennled.
Încercând să izbucnească dintr -o caniță până la punctul de a deteriora canina sau de a se răni.
Drooling, „spumant” la gură, gâfâind, „lovindu -și” buzele, precum și ritmul, deoarece proprietarul ei se pregătește să plece, precum și în timp ce el a dispărut.
Lătrat, plângând, strigând sau strigând de fapt când este singur.
Mergând la baie în canisa sau pe podea când este lăsat singur.
Ignorând bunătăți extrem de atrăgătoare atunci când sunt lăsate în pace.
Comportamente ciudate, obsesive, cum ar fi să -și lingă labele – similare cu o persoană care își mușcă unghiile sau buza atunci când este nervoasă.

Unii câini vor arăta toate aceste semne, precum și unii vor arăta câteva indicații în funcție de gravitatea anxietății câinelui. De asemenea, văd publicarea mea pentru a preveni stresul de separare și anxietatea la câini.

Cum să ajute un câine cu anxietate de separare

Prima decizie pe care trebuie să o ia un proprietar de câine este dacă este sau nu pentru a face față unui câine care are probleme de separare. Din păcate, nu există nicio soluție rapidă, precum și proprietarul ar trebui să presupună că va avea de -a face cu aceste probleme timp de mai multe luni.

De curând am făcut opțiunea dificilă de a returna un câine adoptiv de la stresul și anxietatea sa atunci când a fost lăsat în pace. Atmosfera de la orașul în care online nu este locația pentru a condiționa în mod corespunzător un câine care are nevoie de luni de muncă.

Deși nu este simplu să returnezi un câine la o salvare sau un adăpost, uneori nu există altă alegere. Dacă sunteți tratat de această decizie, rețineți că există întotdeauna mai mulți câini care să se îmbrățișeze care nu au anxietate de separare.

Nu ratați cealaltă publicație a mea despre modul de a preveni stresul de separare și anxietatea la cățeluși și câini.

Iată câteva recomandări pentru asistarea unui câine cu anxietate de separare:

1. Do not coddle a dog that shows insecurity.

Insecure dogs willÎnclinați -vă în proprietarii lor pentru a se simți protejat. De asemenea, câinele poate încerca să urce în poala proprietarului ei. Când câinele meu adoptiv Levi s -a aplecat în mine, cel mai bun lucru pe care l -aș putea face pentru el a fost să mă ridic și să se îndepărteze. Nu l -am mângâiat și nu l -am mângâiat sau am afirmat „este în regulă, iubito”. Nu.

De asemenea, Levi s -ar conforma cu mine din spațiu în cameră. Aș înființa intenționat bariere pentru a -și întinde zona de confort, cum ar fi să nu -i permit să se conformeze cu mine în baie sau în dormitorul sau biroul meu.

2. Nu răsplătiți comportamentul excitat.

Câinii care prezintă orice tip de stres și anxietate sau plăcere nu ar trebui să fie niciodată recompensați pentru asta. În schimb, au nevoie să descopere să se răcească.

Proprietarii ar trebui să -și răsplătească câinii doar atunci când câinii sunt calmi. Un câine care se ocupă în jurul casei, gâfâind, precum și plânsul nu trebuie să fie răsplătit. O să le las frecvent un câine, precum și să o pun într-un cadru de ședere pentru a o ajuta să se relaxeze.

3. Rămâneți cu o rutină la plecare.

Câinii descoperă prin repetări, precum și condiționare, așa că alegeți unde va rămâne câinele dvs. când veți pleca, precum și rămâneți cu el. Dacă intră în panică atunci când este lăsată în spălătorie, va intra în panică atunci când este lăsată în baie, dormitor sau caniță, așa că alegeți o locație, precum și să rămână cu ea.

Stabiliți -vă rutina pentru plecare, precum și încercați să fiți cât mai consistenți de fiecare dată. Lasă -ți câinele să iasă, apoi pune -o în „locul ei”, precum și ignoră -o timp de 20 de minute grozave în timp ce te pregătești să pleci. atunci pleaca.

Nu -l spune pe mare. Nu vorbi cu ea. Nici nu te uita la ea. Ignorați total orice tip de plâns pe care îl face, precum și pur și simplu.

4. Îmbrățișați un câine de fiecare dată când puteți să vă luați o săptămână liberă de la serviciu.

Acest lucru va ajuta să faciliteze perioada de modificare, deoarece puteți lucra încet la fel de mult ca și lăsând câinele mai lung, precum și perioade mai lungi, mai degrabă decât „dispariția brusc” timp de opt ore.

5. Conditați -vă câinele în pași mici.

Condiți -vă încet câinele dvs. pare să vă alegeți secretele, precum și să vă puneți haina, așa că în cele din urmă află că acestea se pare că nu sunt o afacere uriașă. Faceți acest lucru alegând la întâmplare secretele dvs. de mai multe ori pe parcursul zilei, fără a pleca cu adevărat.

Odată ce câinele tău este în regulă cu asta, dezvoltarea pentru a -ți pune haina sau pantofii fără să pleci cu adevărat. În continuare, dezvoltarea pentru a jigglează mâncarea la întâmplare, fără a deschide cu adevărat ușa.

Următorii pași ar putea fi deschiderea ușii fără a pleca, apoi plecați timp de 10 secunde, plecând timp de 30 de secunde, deschizând ușa vehiculului fără a pleca cu adevărat etc.

6. Dedicați utilizării unei cani.

Un câine distructiv va provoca mult mai puține daune dacă se află într -o cani. Cel mai important, te vei simți mai puțin anxios, înțelegând că câinele tău este limitat în siguranță, precum și din probleme. Nu este nimic mai rău decât să stai la serviciu tot timpul sau să ieși vineri seara, precum și să coste tot timpul îngrijorat de câine!

7. Kennel câinele pentru perioade scurte în timp ce sunteți acasă.

Chiar și în zilele în care sunteți acasă, puneți câinele în caniul ei timp de o oră. Acest lucru o va ajuta să rămână cu rutina ei. De asemenea, o va ajuta să recunoască faptul că tocmai din moment ce se află în canisa ei nu înseamnă că mergi oriunde.

Folosiți jucării de puzzle precum Kong -urile, precum și lucrurile cu delicioase pentru a face canisa o locație pozitivă pentru câinele dvs.

8. Locația unui radio în cameră, stocați canisa cu delicioase, precum și ignorați, ignorați, ignorați.

Cel mai greu lucru de făcut este să ignori câinele când plânge sau latră. Unii oameni vor să sperie câinele, precum și unii oameni vor să codeteze câinele. Strigă la câine o va face și mai neliniștită, precum și coddlingul câinelui o aplică credea că există ceva de care să fie îngrijorat.

Atât strigă, cât și coddling -ul câinelui o învață că, dacă plânge la fel de bine ca și latră, te vei întoarce la ea. La fel de dificil, ignoră -o. Lăsând radioul jucând la Radio Talk, precum și furnizarea de bunătăți suplimentare, cum ar fi jucăriile Frozen Kong, pline de unt de arahide, vă va ajuta.

9. Ignorați câinele când vă întoarceți.

Acest lucru este dificil de făcut, însă este atât de important să nu aruncați o sărbătoare de fiecare dată când veniți acasă. Câinele tău va fi extrem de încântat să te vadă, precum și cel mai probabil lătrat, sărind, plângând, precum și wiggling. Ignorați total câinele până se stabilește. Nici măcar nu te uita la ea timp de câteva minute.

Făcând o ofertă uriașă din casa care vine să consolideze că este în regulă ca câinele să se simtă neliniștit în timp ce erai plecat, precum și că totul este în regulă acum că te -ai întors. Nu ar trebui să fie un eveniment atunci când plecați, precum și nu ar trebui să fie un eveniment la întoarcerea.

10. Îmbunătățiți exercițiul câinelui.

Ofer servicii de rulare a câinilor pentru mulți câini din zona Fargo, precum și am încredere în mine, un câine care a avut suficientExercițiile fizice vor avea o perioadă mai ușoară de relaxare. Majoritatea câinilor cu orice tip de stres și anxietate au o mare cantitate de energie.

O sesiune lungă de rulare, alergare sau ciclism dimineața înainte de muncă va face o mare diferență pentru câine. Nu treceți cu vederea acest factor.

11. Scuze -te scuze vecinilor.

Scuze pentru zgomot, precum și explicarea circumstanței merge mult.

Explicarea faptului că câinele este o „salvare”, precum și încă în antrenament ajută la fel. Dacă vecinii dvs. se confruntă cu o mulțime de zgomot suplimentar care vine din casa dvs., de ce să nu le trimiteți un cadou simplu, cum ar fi o notă de mulțumire sau un card cadou pentru ca gospodăria lor să iasă la cină undeva?

Doriți ca vecinii să vă sprijine, să nu vă raporteze autorităților sau proprietarului.

12. Prevenirea medicamentelor anti-anxietate (pentru câine).

Recunosc exact cât de atrăgător este să folosești medicamente pentru a calma câinele, în special atunci când un medic veterinar susține ideea.

În loc să utilizați medicamente cu prescripție medicală, vă sugerez să încercați produse naturale foarte întâi, cum ar fi tratamentul de salvare al lui Bach sau feromonii care au apărut câinele.

Dacă acestea nu funcționează, atunci s-ar putea să vă gândiți să vorbiți cu veterinarul dvs. despre medicamente anti-anxietate pentru câinele dvs.

Rețineți că veterinarii văd tot tipul de câini cu probleme diferite, precum și înțeleg că persoana tipică nu se va conforma cu antrenamentul, socializarea, precum și exercitarea unui câine. Dar punerea câinelui dvs. pe Prozac sau un medicament similar nu rezolvă problema pe termen lung.

Nu mai lucrăm câinii în atâtea feluri. Câinii stabilesc „probleme” de la erorile noastre (sau greșelile altcuiva), precum și rezolvarea problemei prin drogarea câinelui nu este un final fericit. Din program există situații în care medicamentele sunt necesare, cu toate acestea aceste situații sunt extrem de rare.

Dacă medicul veterinar sau instructorul de fitness sugerează să -ți droghezi câinele, obține un al doilea sau al treilea punct de vedere, precum și ai încredere în propria ta judecată.

Ajutarea unui câine să depășească stresul de separare și anxietatea este un proces lung, cu toate acestea merită bine până la urmă!

Ce experiențe ați avut cu câinii, precum și cu anxietatea de separare?

Să înțelegem în comentarii!

De asemenea, inspectați cealaltă publicație a mea despre cum să opriți anxietatea de separare a unui câine.

*Această publicare conține legături de afiliere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *